Diensten

Beeldbewerking

Beeldbewerking

Een pakkend beeld kan alles bepalend zijn. Wij weten als geen ander aan welke voorwaarden een beeld moet voldoen. Retoucheren, vrijstaand maken, beeldmanipulaties, kleurcorrecties zijn een greep uit de werkzaamheden. Beelden worden voorzien van kleurprofielen vanuit Adobe Photoshop voor toepassing van het betreffende drukprocedé of beeldschermweergave. Het beeldmateriaal van uw drukwerk, print of website is uw visitekaartje. Inorde reclamediensten heeft jarenlange ervaring om de juiste beelden aan te leveren en/of te bewerken. Of het nu gaat om sfeerfoto’s voor campagnes, product fotografie voor uw webwinkel, folder of de cover van een boek, wij maken het. De Photoshop-kennis van InOrde reclamediensten is van hoogstaand niveau, waardoor wij een geheel nieuwe sfeer, illusie en beleving kunnen creëren die naadloos aansluit op uw wensen.

Ook hebben wij kennis van colormanagement. Wat houdt dit in? Iedereen die wel eens digitale foto’s heeft geprint kent het verschijnsel: de kleuren die uit de printer rollen, wijken behoorlijk af van de foto die op het beeldscherm te zien is. Door middel van colormanagement, oftewel kleurbeheer, kunnen wij op een gekalibreerd beeldscherm exact zien hoe de kleuren gedrukt gaan worden. Uw beelden worden dus kleurecht geleverd met bijbehorend kleurprofiel.

 

 

01. Colormanagement

Beelden qua kleur en helderheid zo natuurgetrouw omzetten d.m.v. kleurprofielen voor een voorspelbaar eindresultaat in drukwerk en beeldscherm.

02. Beeldbewerking

Hieronder valt vooral het manipuleren van foto's. Beeld elementen samenvoegen, hinderlijke effecten wegwerken en kleurretouche.

Vormgeving en DTP werk

Opmaken en vormgeven van brochures, leaflets, folders, jaarverslagen of catalogi tot gecertificeerd eindresultaat.

Beeldbewerking

Colormanagement, beeldmanipulaties, vrijstaand maken en kleurcorrecties zijn een greep van de werkzaamheden.

Illustraties

Technische lijnwerktekeningen en pictogrammen van objecten als vector bestand vervaardigd.

Productfotografie

Consistent gefotografeerde producten met een professionele uitstraling. Denk aan webshops en catalogi.

Waarom kiezen voor In Orde reclamediensten
  • Ruim 20 jaar vakkennis
  • Vele disciplines in huis
  • Breed inzetbaar en flexibel
  • Zowel on- als offline mogelijkheden
  • Korte communicatielijnen
  • Geen overheadkosten